hemma

Hemma igen. Blev att stanna hos Bekka igår, söt tjej!
Så ikväll blire mys, men nu ska jag ut och sola!
Rom är verkligen underbart och jag rekomenderar er alla att åka dit! :)
Ska lägga upp alla bilder med! :)


Snygga kompisar jag har!


Gästbloggning på allra högsta grad!

Omg! Detta är Ida Lång som talar! Vi är nu på skavsta flygplats, jag befinner mig mer definierat på toaletten faktiskt. Planet lyfter klockan fyra och vi sitter nu och väntar. Bananer är gula och min blogg heter www.langida.blogg.se :d Malin äter en macka. Och hon blev stoppad när man skulle ta igenom väskan. Förvånade? ;) Hahaha, hon hade glömt ta ur sin kylklamp. :) Aja, vet inte vad jag mer kan skriva. Pontus kallar mig mobilnörd, förstår inte vad han talar om. Nu skall jag avsluta detta historiska blogginlägg som jag vet ni alla älskar. Tack för mig, puss mina hjärtan. Och kram till mina stjärnor. My name is IDA LÅNG.

brun

Sov visst i kojan med Jonas och Tim inatt. Just det, en råtta också :) Har nästan packat klart alltihop nu, och det får typ plats! Wiho! :D Ska ta mej en dusch och bara ta det lugnt ett tag. Sedan blir det att åka till Hultsfred på gudtjänst, det är sjukt mysig, så kom dit :) därefter sover jag hos min fina vän Elin. <3


OCH IMORN DRAR VI TILL ROOM! :D


Checka min vighet :D HAHAH!

Bilden vart lite cp men orkar inte ladda upp den på nytt ;$


Rom

Jag är dålig på att uppdatera. Ska till Rom på söndag ju!! Ligger just nu i solen och bara steker. Dock gick solen
i moln :( ne, men ska fortsätta kolla på min kära dokumentär.





Bekka och jag är smidiga.

Metro igår. Gick dit och tyckte inte om Tove. Vi tog hennes autograf och pratade med henne. Helt plötsligt tycker man om henne. Personligheten gör så himla mycket!

:)

Lämnade min fina vän idag och begav mig hemåt. Tillbaka nu med fulladdad energi. Blev att bygga koja med Jonas och Erika. HAHAHA. Ni är helt underbara båda två! :) Erika en tjej som man skrattar med, Jonas en kille som man skrattar åt...
Skämt åsido, ska hjälpa min älskade Bekka imorn med matten. Snäll tjej jag är.

Glömde nästan bort, att om en ynka vecka så är vi faktiskt i ROOOOOM! :D

Så, var beredda på en mycket pigg och glad Malin imorn :)


fattig.



Vita jeansleggins. Pieces. 150 kr.

Cubus. 49 kr. Ser väldigt stora ut men det är ju såkallade baggyjeans :)

Pieces. 60 kr. Ordinare pris 99 kr.

Cubus. 75 kr.

Pieces. Turkos/grön scarfs man fick på köpet :)

Åhlens. Svarta 2par, 5 den, 89 kr. Röda 65 kr.

Pieces. 3 för 149 kr.

Svart hårfärg. ÖB. 39 kr.

Röd hårfärg. 79 kr.

Allt utom hårfärgen är köpt på rea. Känns väl lite bättre då...

:$



Skämmer helt och hållet ut mig själv, meeeen det bjuder jag på!

^^,

Man lära sig något nytt varje dag. Vissa dagar är det viktigare grejer än andra. När man inser vem man är. Att man lär sig vara stolt över sig själv. Lär sig stå för den man är och inte ta åt sig av vad andra säger. Det lärde jag mig idag. Jag bor här, mitt ute i ingenstans. Men det är faktiskt en del av mej. Skogen är en del av mej och för att lära känna mej måste man börja med att acceptera den jag faktiskt är. Jag är så mycket starkare än många av er andra. En stor del är att jag fått bo såhär. Att lära sig vilka som är en vänner är ganska bra faktiskt. Veta vilka som ställer upp och är på ens sida hela tiden. Som inte följer grupptrycket och ska vara med de såkallade "coola". De coola är inte alltid så coola. Att vara tuff och känslokall bara för att visa sig cool, att inte vara den man egentligen är tyder endast på att man är osäker i sig själv.

Så jag är faktiskt coolare än er. Jag har min identitet och vet vad jag vill med mitt liv. Skrattar bäst som skrattar sist!


läskig.

Gjorde ett test på lektionen... läskigt hur mycket det stämmer :o

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


seg.

Har varit jättedålig på att uppdatera. Ursäktar för det. Har helt enkelt inte suttit vid datorn hemma något alls och i skolan har det inte blivit så mycket heller. Jag och mamma simmade idag, lite duktig jag är, eftersom jag även simmade med Alicia igår också! Men nu ska jag spela Cityville! ha det :)


fiiint!

måndag.

Konstig dag i skolan. Rolig dag i kojan med Jonas! :)

Söndag

Gårdagen med konfirmanderna gick riktigt bra! Får vi göra om nästa år! :) Just nu ligger jag här med Alicia (misstolka inte) ;) haha. Hon har varit här sen i fredags och stannar inatt också! :) mycket mysigt :)






- Varför kommer Bekka och Elin inte bra överens?
- Bekka tål inte nötter!!


Gå in hääääär! :)



Fina Alicia :)

Wiktor som är så gullig & även följer min blogg! :) *stolt malin*

Svar.

Hejsan!
Jag tycker att om din kompis tycker att det är okej så kör på. Men, din kompis kan även ha sagt det för att inte låta avundssjuk. Men om det har gått flera år är det nog okej. Sedan beror det på om din kompis och killen är kompisar nu eller om dem inte pratar alls? Om dem pratar och är vänner så är det lättare. Om dem däremot inte är vänner så kan det vara svårt för din kompis att vara med er och även med dej. Men, det viktigaste är att du är ärlig mot din kompis och inte ljuger för henne! :)


Agnes.

Min underbara kusin fyller hela 5 år idag! :) <3


Onsdag.

Bakar just nu till min klass imorn! Hoppas det blir lyckat. Ha-ha. För jag brukar vara ganska bra på att inte lyckas. Men vi håller tummarna! Utvecklingssamtalet gick bra faktiskt & jag har tränat zumba! Riktig danssugen är jag också. Fest snart eller? :D

Min festdans-spellista! Dock inte fullbordad men det är på g! :)

onsdag.

Döden är inte sorgsen; det sorgliga är att de flesta människor aldrig riktigt lever.

Om man önskar att ens drömmar ska gå i uppfyllelse är det bäst att vakna först.

Vill du inte ha mig som jag är - så är det inte mig du vill ha.



Snodde dem från Eliiins blogg! :) Hoppas det var okej! :)

onsdag.

Sitter i skolan med Bekka och Meva! Söta tjejor! Jag är sjukt förkyld och har utvecklingssamtal senare. Inte pepp alls... går nog inte så bra :(
Ska plugga engelska ikväll för måste klara det!!
& imorn kommer Jonas hem!
På fredag joinar Alicia mej hem och stannar till måndag! Vi gillar! :)



mina kärlekar.

Bekka.

Har sjukt kul med min fina Bekka!!

-.-

Pluggar engelska. Kommer aldrig klara kursen. Så varför försöker jag ens? Jo, jag är alldeles för smart för att hoppa av den eller skolan. Så tappert fortsätter jag plugga.
Trodde aldrig någon kunde svika så mycket.


Snygga tjejer. Sjukt glad att ni förstår mej! <3


Söndag.

Vaknade tidigt, bakade scones & begav mej till kojan! Hann en hel del och har även kollat film med far min! Nu ska jag nog lägga mej framför en film. Eller läsa lite, har fortfarande inte läst ut Pojken som överlevde... :$ pinsamt.. Menmen, hoppas jag får reda på hur mitt omprov gick imorn. Det är fan mitt första omprov ever, aldrig fått ig innan :s tråkigengelska.. Men, vi hörs!

Just det, Bekka är alltför knasig alltså.. Hon ger mej panik hur mycket som helst :s tur att jag tycker om henne iaf! :)


slängde in en favorit i repris på mej och min fina.

tråkig lördag.

Jag är jättedålig på att uppdatera. Ska bli bättre när jag har något att skriva om. Sitter framför disney channel med datorn i knät och pratar med min fina Bekka. Åh, önskar hon var hos mej nu! Annars så händer inget ikväll, sitter och släktforskar. Kanske ser en film med mamma och pappa, om dem vill. Skriva lite på min bok med, nu när jag har tid och inget att göra. Usch, vilket tråkigt inlägg. Återkommer, när något händer i mitt liv.

RSS 2.0