Svar.

Svar till "Jag, vem annars? ;) "
En kondom kan man använda en gång, annars kan det uppstå problem, typ graviditet. Det är viktigt att man trär på den rätt första gången.
När du ser att tårna börjar ramla av så är det nog dags att ta av den. Ett tips är att klippa av ringen.

HAHAHA! :)

Svar.

Detta inlägg tillägnas anonym.
Hej!.
Det är aldrig kul med sådant här. Hur märks det att hennes bästis inte tycker om dej? Fryser hon ut dej? Det skulle kunna vara något du också inbillar dig, eftersom det är lätthänt då du känner att hennes bästis tar henne ifrån dej. Dock är det inget jag säger att du gör. Jag tycker att du ska försöka prata lite mer med hennes kompis och lära känna henne mer. Det kan visa sig att ni kommer bra överens till slut. Du kan även säga detta till din bästis och berätta precis hur du känner dej. Vad jag tror så känner den tredje kompisen kanske likadant och tror att du inte gillar henne/honom.
Hoppas verkligen att det löser sig mellan er! :)


Rådgivning

Jag är ganska bra på att ge råd till olika folk med olika problem. Det beror på att jag är tvilling och kan sätta in mig i olika personers roller. Jag är (precis som tvilling beskriver) duktig på att kommunicera med precis alla, vilket är min bästa egenskap. Det är ofta folk som redan ber mig om råd i olika situationer, och jag tänkte att jag för in det här på bloggen. Kommentera gärna om det är något du undrar över eller vill ha svar på. Självklart visar jag inga kommentarer utan låter dem vara opublicerade och ni får själva välja vart ni vill ha svaret, öppet i bloggen där du skrivs som anonym eller via mail, msn eller irl. Eftersom det redan är några som frågat i kommentarer på tänkte jag fortsätte på det. Så fråga på, det är helt anonymt! :)



Rubrik.

Skolan som är så rolig!! naat! Men har pluggat klart samhällen nu och idrott :) ikväll blire att dansa Zumba. Det är så roligt som dem sa på tv:n faktiskt! Tränar för fullt, för att ändra min livsstil och må bättre. Med tanke på att jag ska bli gammal, och inte tänker sitta och gnälla som vissa andra som säger att dem måste träna men inte gör något åt det! Kanske ska fråga om Jonas vill ta en tur till kojan med mej. Hoppas :)



Jag är ganska coool faktiskt! ;)

Rubrik.

Känner att jag verkligen inte bloggar så mycket och intressant nu för tiden. Har väldigt mycket i skolan och när våren börjar så är det så mycket annat som ska hinnas med. Men, snart kommer jag igång igen. Min tid framför fram till sommarlovet ser bra ut. Mycket bra :) Ska till Rom om mindre än fyra månader!! :) Det blir sjukt kul! Sedan har jag och Bekka precis skickat in vår ansöka om utomlandsresa! Hoppas på det bästa nu med!

Min plugglista;
 - Engelska - prov på fredag.
 - Naturkunskap - prov nästa vecka
 - Samhällskunskap - Inlämningsuppgift som skulle vara gjord innan sportlovet.. :$
 - Idrott & Hälsa - snabbast möjligt.

Min träning denna vecka;
Måndag:
Stavgång på gympan
Tisdag: Simma med Elin
Onsdag: Zumba
Torsdag: Simma med mamma
Fredag: Simma med Alicia( om hon är frisk)
Lördag&söndag: låååånga promenader

Så, jag är rätt duktig nu för tiden! :)


Min gulliga kusin ville ta kort på min rumpa.. fint!!

Rubrik.

Kom nyligen hem fån kojan. Var där hela dagen stort sett och har snart gjort klart golvet! Nu äter jag köttbullemacka och vatten. Tyckte att ett glas juice vore gott men nä jag är då nyttig! :) Ska ta mig en dusch nu och sedan plugga lite! :)


Jag och Robin i Tunisien 2010 :)

Rubrik.

Tims fest var kul! Och, som ni redan vet, så är jag fan snygg :o.. hiih. Började jobba idag vid halv tio. Så Jennan fick åka hem tidigt :( meeeen, det var väldigt kul idag iaf! Så träna nu & sedan lägga mej i badet. Det är efterlängtat. En viss Jonas dissade mej, för vi skulle bygga koja :(

Jag har kommit på vad min hemliga talang är!!!!! Ska filma så får ni se här :)


Min fina katt! :)

Fest.




Fest för TIIIIM ikväll!! :D

Rubrik.

Sitter framför tv:n men ska stänga på en film snart. Sjukt trött och int i huvudet. Inte direkt pepp på någonting. Hittade dock ett sjukt mysigt ställe när jag var ute på promenad. Det gillade jag :) precis som i en saga. Ne men ska som sagt kolla film snart. Plugga lite med? Längtar enormt tills vi sticker till Rom och bara glömmer bort vardagen för ett tag! Någon som håller med? :)


Imorn kommer min fina, udda vän hit :)

En vän som sviker så som du gör, är ingen äkta vän.



Jag är smart!

JAG ÄR SMARTARE ÄN EN FEMTAKLASSARNA!! :)
utan fusk också!! (:

Rubrik.


Min älskade Tim fyllde år igår!! :)
Jag älskar dej min vän! <3

Earth Hour

Ska tipsa om gå till naturarna imorn från halv elva och framåt! :) där står typ vid deras skåp där. Man kan skriva löften där om miljön och även få tatuering! :)

Becca och Jenny! :)

tatoooo;)

Rubrik.

MOT KYRKAN!!! :D

Rubrik.

Gårdagen var helt toppen, förutom att kära Elin trampade på en spik. Klantig som hon är. Sedan så fastnade vi med fyrhjulingen, men det viktigaste är att man har kul :) just nu har vi matte men gör ingenting.. precis som en vanlig mattelektion hos oss :)


:)

Tjabba!!! :D
Sitter i klassrummet med Bekka och Jerry!! :) Vi pratar om allt möjligt :) Hihi. Idag följer Elin med mig hem! Och vi ska bygga på vår fina koja tsm med Jonas och Josef. Jag längtar om något.. :D ihiih. Ska snart ha engelska och efter det bär det hemåt! Nu ska Bekka få låna min dator, snäll jag är... 


PUSSSS!! :D

Allting kommer lösar och bli bättre igen..

Ligger i sängen efter en härlig dag. Blir att städa klart det sista, tog en promenad och sydde litegranna! Sedan får man ett sms från grannen sin och vi begav oss till kojan. Och gjorde iordning hur mkt som helst inför morgondagen som (efter skolan) består av att bygga! Även min fina Elin Glimståhl kommer hit då :) så det blir kul :) Ska plugga klart det sista nu och sedan natti, eftersom det som sagt är dags för skolan imorn.. Ska iaf bli härligt att träffa alla igen!


Gulligt! :D

trötttt

ojojojojoj. Vad gör jag uppe just nu? ;s Det kan man undra. Men, jag sitter och pratar med Bekka på msn! Den lilla fina saken! :) Jag hade en överraskning åt henne, som ni kommer att få veta allt om någon annan dag! Jag har precis kollat på "Nims hemliga ö" :) en mycket bra och äventyrsfilm. Som man drömde om när man var liten typ! åh. Härligt! Ne, men ska la lägga ner datorn nu.

Kom just på att det bara är typ fem veckor kvar tills vi sticker till ROOOOOOOM!!! :D


Mina fina älsklingar.

och min inte så fina älskling...

Skojja bara, puss på dej finaste du! :)

Många bollar i luften.

Hållt på med mitt rum hela dagen idag med. Och ännu är det ej färdigt. Men inte så mycket kvar nu. Hihii. Det kommer att bli toppenfint! :) Har lite plugg att göra med, får se om vi orkar det ikväll. Ska zumba såklart, och koppla in min tv. Städa lite mer kanske? Det är roligare än att plugga, men dock behövs ju pluggningen.. Så aa. Just det, min filmserie med små avsnitt är på gång! Första avsnitten kommer kanske upp imorgon? Vem vet?! Just det, jag ska sy en egen klänning, eller tunika, eller linne, eller något sådant! (: Så, om det blir bra förstås, så ska jag visa det här :) Det märks ju!
Min morgondag kommer att bestå av:
  -  sy
  -  filma
  -  städa
  -  promenad
  -  zumba

Så ingen dator inte :) eller kanske lite.. :) hihi. nu ska jag ta och träna, så kan jag ta det lugnt resten av kvällen!




Tips: Med tights som det är hål i, ha ett par färgglada under så blir det genast mycket piffigare utan att färgen under sticker ut för mycket! :)

Ny dag, nya möjligheter :)

Sitter just nu i mitt nya rum. Eller aa, hade detta rummet förr också. Men det är långt ifrån klart. Men funderar ändå på att fortsätta imorn och träna lite zumba nu. Jo, så fåre bli. Vill tacka min pappa för att han hjälpte mej!! :) Så bilder kommer att komma upp på det med, när allt är klart förstås! :) Min fina hund kom just nu hit och la sig bredvid mig. Och nu kom den andra också! Åh, så himla fina ni är!


"Om du vill sluta fred med din fiende, så måste du arbeta med din fiende. Då blir han din partner."
 - Nelson Mandela.


fina kusin. <3

Alla är vi lika mycket värda.

Jag har en dröm. En stor dröm. En knepigt dröm. En dröm som kommer att ändra världen. Varför är det så att vissa ska ha 5 platt-tv:s och 2 spitternya bilar medan andra inte har mat för dagen. Medan vissa inte har något hem att bo i. Varje år dör 10 miljoner barn under 5 år. Är det rätt? Är det rätt att bara för att vi har det bra här i Sverige så ska vi inte bry oss om vad som händer i resten av världen? Ensam är det svårt att göra skillnad men tillsammans så kan vi klara det. Jag tänker vara med. Det behöver inte vara svårt. Det behöver inte krävas något jobb med det. Min framtid bygger på detta, att ta ett steg i rätt riktning. I riktningen mot en bättre värld.
Jag har en dröm. Och min dröm ska bli verklighet.

"JAG SÅG ALLT! Jag såg hav och kontinenter. Jag såg öknar, bergskedjor och enorma skogar - men inga gränser mellan länder. Det går inte att se några nationer, bara en gemensam planet."
 - Christer Flugesang


Jag ser det...

DET SNÖÖÖÖAR!!!!!   :'(

I'm no ordinary girl..

Visst är det verkligen hemskt när någonting tar slut? När man vet att det aldrig händer igen. Det kommer aldrig att bli likadant. Det känns som om en del av en stannar kvar, på det ställen man just lämnat. Men det är ju så. Där man varit under en tid så finns ju en del av sig själv alltid kvar där. Åtminstone ett tag. Men varje slut öppnar alltid en ny början. Säg att du stänger dörren, men då öppnas fönstret automatiskt. Man har alltid någonting att se fram emot och att leva för. Men se upp för att längta för mycket, då glömmer man lätt att leva i nuet.
Detta är jag ganska bra på. Jag längtar för mycket, och glömmer bort att uppskatta just det jag har omkring mej.


Just nu har jag tränat och det var riktigt skönt! I veckan som kommer ska även jag och Alicia gå och simma igen! Välbehövligt. hö-hö.. De små barnen har smittat mig och jag är påväg att bli förkyld.. inte okej :( har sjukt ont i halsen och en jobbig hosta..

Nu ska jag plugga klart. Och sedan kolla på Fem myror är fler än fyra elefanter!



BEKKKKKAA!! Du är sööt :)

slut?

Hemma. Och Zumban har kommit hem, så snart ska jag faktiskt träna! Men först ska jag plugga klart så att jag är helt klar med min APU-uppgift!! (Y) och, sedan ska jag äta också. Så borde inte skriva så mycket här. Men det är ju kul. Hihi. Lovar att uppdatera med bilder från helgerna. Ska kanske byta rum nu i helgen, hoppas, hoppas, HOPPAS!! :D Ne, men om man skulle återgå till pluggandet.. tyvärr.. Men det behövs. Undrar hur många i min klass som har börjat egentligen?! Aja, hejdå! :)


Oj, jag var visst ganska söt.. :$
och jag har blåa ögon! :D

The finshed hair?



Jo, vi är nöjda. HAHAHA..

Färga håret, nu igen..

Sitter med Jennifer i mitt Bathroooom.. Vi bestämde ju innan helgen började att vi skulle färga och nu har vi gjort det. Och självklart ska ni få bilder på det. Ska bara lägga in bilderna på datorn. Hmm.



Så, resultat kommer lite senare! :)

Galen, galen i dig.. och ditt himmelska leende.



Jag sitter här med världens galning som sagt, Malin. Ja ni vet hon som äger den här bloggen?
För inte tror jag att jag är ensam om att anse hon är galen i alla fall...
Jaja.. Vi sitter här och våfflar håret för att sedan ha lite taco mys innan vi beger oss iväg till en kär vän till henne. Där ska vi kolla på melodifestivalen, ja ni vet det där programet där man sjunger och får poäng och sisådär.. Aja. Det blir nog super! Ha en fin kväll nu alla! Puss Jennifer


Jenni, let me love you. Oooh!

Sitter nu med Jennifer och drygar framför varsin dator. Just nu ringde visst Tim. Bäst att svara tror jag. Han tror jag är full. Haha. Ne men Jennifer och jag ska färga håret lite senare! Troligtvis. Eller jo, det ska vi ju såklart! Ne, nu ska jag nog gå in på King och spela lite :$ ihih. Det kommer nog Jennifer också att göra snart! :)


Bilden tillägnar vi Tim! :))


Fredag 11 mars.

Tralalalla!
Om två timmar ungefär så hämtar vi Jennifer. WIHO!!
Tills dess ska jag platta håret så att jag kan fixa det sen.
Blir ju först fest för Jenny och sedan metro.
Jennifer måste ju få gå dit någon gång faktiskt!
Jag ska nog måla min naglar nu med!
Vi ses!! :)



Vill bara tipsa om en sjukt bra film jag såg igår!
Inspirerad från seriern Avatar på Nickelodeon.
En helt magisk film!


ÄVEN GRATTIS TILL EMMA LÅNG SOM FYLLER ÅR!! :))

Här kommer alla känslorna på en och samma gång.

Hemma igen då nu va! :) Har precis ätit mat! Mums. Ska ta och städa mitt rum för Jennifer kommer ju imorn och då måste ju mitt rum se fint ut. Undrar om min Zumba har kommit hem? hmm. Ska träna isf. Har en väldig huvudvärk men hoppas den går över snart. Inom kort så kommer det upp videos här, små miniserier som handlar om en stad med invånare. Har ni önskemål på något ni vill ha med i någon serie, så är det ju bara att skriva!

Det är sjukt kul att se att det fortfarande är många besökare här. Det glädjer mig så himla mycket! Tack allihopa! :)


Inte sett bilden innan. Men tycker den var riktigt söt, med tanke på att jag brukar ha den blicken mot flickan! :))

Hemma en stund.

Kom precis hem från bion i Hultsfred. Helt okej film! Ska ta lite fruktsallad nu och sedan lägga mig framför en film och sova tidigt. Jo, det är skönt. APU:n går riktigt fort och nu är det bara en och en halv vecka kvar. Blir även skönt att komma tillbaka till skolan, och duktig som jag är har jag redan skrivit en hel del på vår uppgift! I helgen kommer Jennifer hit! Välbehövligt och efterlängtat! Blir en fest för Jenny som fyllt 18 år! Och melodifestivalen, vare sig Jennifer vill komma på det eller inte ;) ihih..


bara älskar bilden!




Du spelar ett spel där jag redan är flera steg före dig. Du vet inte om det ännu men jag vet redan spelets alla regler.

Sanna vänner har man kvar när dem andra har gått.

Oups. Glömde att ta med kameran igår :$ meeen, ska även till Vimmerby idag så då tar jag med den. Vilket betyder att jag måste fixa mej för att bli bra på kort.. suck.. menmen. Vaknade typ åtta idag. Städat i mer än två timmar. Shit, så har gått igenom halva köket nu ungefär. Fint må jag säga. Ska snart fortsätta så att det blir klart någon gång. Jag ska köpa hårkontroll. Så att mitt hår blir långt ;) ihih.

Sitter & spelar lite på KING. Det är en rolig sida med massor av spel. Passar bra när man har långtråkigt!

Nä men ska fortsätta att städa nu! :)


Det är så skönt att ha en vän, som alltid ställer upp. Även om vi inte pratar varje dag, varje vecka, så betyder det inte att vi glider ifrn varandra. Hur långt det än är mellan oss, så är vi så nära. När ingen annan får mej att skratta så finns du där. Första gången vi träffades, det var hemskt att åka hem. Nu saknar jag dej så det gör ont. Jag är inte he utan dej. "Sanna vänner har man kvar när dem andra har gått, sanna vänner kan man alltid lita på. " Jag är lycklig som har dej som min vän.

Men det blir bättre, om vi är tillsammans.

Min mamma och jag har köpt en Zumbaskiva! Wiho!! :D så ska börja träna med den nu istället, dock så finns mina kära roddmaskin ändå kvar. Ikväll blire kalas. Länge sedan man träffade hela släkten och mina söta små kusiner. Ska ta med min kamera så kommer bilder senare ikväll! :))

Ska bara tillägga att jag inte tränar för att bli smal, som vår tids ideal säger. Det bör ingen göra. Det kvittar helt enkelt hur man ser ut, bara man själv mår bra! Man ska vara nöjd med sig själv & nöjd med den man är. För Gud har skapat oss alla, och vi är helt unika. Så varför försöka bli någon annan? Du är helt underbar!! Du är perfekt, precis som du är! :) För några extra kilon, bara mer att älska.

Jag kom på just nu att jag har glömt att berätta tror jag, men om 7 veckor så sticker i till ROM!!! :D


min fina.


Torsdag.

Glad jag blir att ni följt min tråkiga bloggning. ihih. Haft det superbra på dagiset och på måndag är det dags dit igen. Fick åka på en seg men givande utbildning idag. Träffade Meygan & Merlin! Härliga tjejor! Imorn ska jag städa mitt rum, och sedan kallas på kvällen. Det låter bra. Var hos Jonas en stund ikväll också, trevligt! Vadå att jag suger tvspel.. :( menmen. Ska stänga på en film och glo lite. Ha planer på att börja videoblogga. Vet inte, men vad tycker ni? Om vad i så fall? hm.. tåls att funderas på. Nä nu ska jag kolla på Mean Girls 2, som Bekka bloggade om. Just det, träffade och fikade med henne idag ja. Det var mysigt och välbehövligt! :)


Kanske ska öva upp min talang som buktalare igen och göra något roligt med det? :o

Rosa mini-plattång.


köpt på ullared för 199 kr.
För mig som har tunt hår är den perfekt. Den är smidig att ta med sig och plattar bra. Håret håller sig platt efteråt. Man kommer åt långt in och är perfekt även för killar som har kort hår. +++++

Näsolja.


Fått av mamma.
När man är snorig, tar man in droppe på fingret och andas in i näsan. Det hjälper direkt och man slipper att det rinner hela tiden! +++++

RSS 2.0